LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 0771 550 100 Org nr. 556672-3259
eller Datum
  • mån
  • tis
  • ons
  • tor
  • fre
  • lör
  • sön

Kundernas resor > NHL Gruppresa Las Vegas

NHL Gruppresa Las Vegas
Las Vegas NHL Gruppresa

Las Vegas – Gruppresa till NHL hockey

Många är de som återkommer till våra gruppresor år efter år. Ronny Iwar från Kristinehamn är en av dem som har varit med flera gånger.

Jag har verkligen väntat på att LA Travel skulle släppa upp sina gruppresor till NHL för denna säsongen. Jag har inte hitta något motsvarande i branschen och därför var det glädjande att bli uppringd och få besked om att de nu var klara.

”Det bästa var dock kunna se 3 matcher på 5-6 dagar

tillsammans med andra helt underbara hockeynördar”Gruppresan till Las Vegas ifjor var suverän med bra försnack inför matcherna av den kunniga reseledaren Jonas Fransson och hockeyexperterna Jonathan och Peter som var med. Sedan var det ju såklart häftigt att vi fick träffa några svenska NHL-spelare också.

Det bästa var dock kunna se 3 matcher på 5-6 dagar tillsammans med andra helt underbara hockeynördar från olika delar av Sverige. Jag har kontakt med flera av dem fortfarande och vi ska försöka se om vi kan synka vår resa i vinter.

Visst blev det mycket hockey men ändå fanns ändå luft i programmet så att man kunde hinna med en massa annat i staden. Skönt att inte ha tider att passa varje dag. Det är ju ändå semester. Det är svårt att alltid veta vad man ska se när man kommer till en ny stad. Men den anordnade rundturen i Las Vegas gav oss många bra utflyktstips som vi sedan följde. Guiden Laila som höll i rundturen var påläst och guidade oss på ett bra sätt. LA Travel erbjöd dessutom ett bra hotell i ett bra läge som inte var alldeles för stort.

Nu var vi i Las Vegas förra säsongen. Kanske blir det gruppresan till Tampa denna gången. En gruppresa med LA Travel till NHL är något som jag verkligen kan rekommendera alla som älskar hockey!

Årets resor är här

Inför vintern har vi nu riggat tre häftiga gruppresor till NHL. Alla dessa innehåller 3 mycket fina matcher men destinationerna är verkligen olika och väldigt intressanta var och en på sitt sätt. Eller vad sägs om att göra östkusten och hinna med tre olika arenor med hemmalagen Islanders, Rangers och Flyers. Sedan kanske man hellre tar en skön avstickare till Florida, rymmer kallt svenskt marsväder för uppemot 25 grader i Tampa och 3 grymma hemmamatcher med Tampa Bay Lightning. Någon annan känner säkert för att dra västerut istället för att leva livet i LA och Las Vegas och uppleva hockey i världsklass på tre arenor hos Ducks, Kings och Knights.

Vad känner du för?


9 feb
Gruppresa New York med 3 matcher
New York Islanders Colorado Avalanche
Hockey - NHL - Spelas 2019-02-09 @ New York
New York Rangers Toronto Maple Leafs
Hockey - NHL - Spelas 2019-02-10 @ New York
Philadelphia Flyers Pittsburgh Penguins
Hockey - NHL - Spelas 2019-02-11 @ Philadelphia
Från: 17 995:-
5 mar
Gruppresa NHL Tampa 3 matcher
Tampa Bay Lightning Winnipeg Jets
Hockey - NHL - Spelas 2019-03-05 @ Tampa
Tampa Bay Lightning Minnesota Wild
Hockey - NHL - Spelas 2019-03-07 @ Tampa
Tampa Bay Lightning Detroit Red Wings
Hockey - NHL - Spelas 2019-03-09 @ Tampa
Från: 19 995:-
20 mar
Gruppresa NHL Los Angeles & Las Vegas
Anaheim Ducks Winnipeg Jets
Hockey - NHL - Spelas 2019-03-20 @ Anaheim
Los Angeles Kings San Jose Sharks
Hockey - NHL - Spelas 2019-03-21 @ Los Angeles
Vegas Golden Knights Detroit Red Wings
Hockey - NHL - Spelas 2019-03-23 @ Las Vegas
Från: 22 995:-