NHL Gruppresa Las Vegas

Ronny Iwars reseberättelse från Las Vegas

Många är de som återkommer till våra gruppresor år efter år. Ronny Iwar från Kristinehamn är en av dem som har varit med flera gånger.
Jag har verkligen väntat på att LA Travel skulle släppa upp sina gruppresor till NHL för denna säsongen. Jag har inte hitta något motsvarande i branschen och därför var det glädjande att bli uppringd och få besked om att de nu var klara.


***”Det bästa var dock kunna se 3 matcher på 5-6 dagar
tillsammans med andra helt underbara hockeynördar***

Gruppresan till Las Vegas ifjor var suverän med bra försnack inför matcherna av den kunniga reseledaren Jonas Fransson och hockeyexperterna Jonathan och Peter som var med. Sedan var det ju såklart häftigt att vi fick träffa några svenska NHL-spelare också.

Det bästa var dock kunna se 3 matcher på 5-6 dagar tillsammans med andra helt underbara hockeynördar från olika delar av Sverige. Jag har kontakt med flera av dem fortfarande och vi ska försöka se om vi kan synka vår resa i vinter.

Visst blev det mycket hockey men ändå fanns ändå luft i programmet så att man kunde hinna med en massa annat i staden. Skönt att inte ha tider att passa varje dag. Det är ju ändå semester. Det är svårt att alltid veta vad man ska se när man kommer till en ny stad. Men den anordnade rundturen i Las Vegas gav oss många bra utflyktstips som vi sedan följde. Guiden Laila som höll i rundturen var påläst och guidade oss på ett bra sätt. LA Travel erbjöd dessutom ett bra hotell i ett bra läge som inte var alldeles för stort.

Nu var vi i Las Vegas förra säsongen. Kanske blir det gruppresan till Tampa denna gången. En gruppresa med LA Travel till NHL är något som jag verkligen kan rekommendera alla som älskar hockey!

Årets resor är här
Inför vintern har vi nu riggat fyra häftiga gruppresor till NHL. Alla dessa innehåller fina matcher men destinationerna är verkligen olika och väldigt intressanta var och en på sitt sätt. Eller vad sägs om att göra Las Vegas i November med ett upphaussat hemmalag med en fantastisk hemmapublik, eller kanske Florida och Miami med Tampa Bay och Panthers på programmet i slutet på februari. Kanske kommer den häftigaste resan vara i februari när det är dags för Sedinarnas tröjhissning i Vancouver då vi förutom bra matcher får träffa Micke Samuelsson i ett samarbete med Expressen. Vi avrundar årets gruppresor i mars med en klassisk östkustresa med matcher med Rangers, Islanders och Devils.

Vad känner du för?