Viktigt att tänka på

Matchflyttsinformation

Matchdagen kan ändras med kort varsel. Kontrollera därför gärna evenemangets eventuella ändring av speldag och speltid före avresa. Matcherna kan komma att flyttas någon dag från utsatt matchdatum pga cupspel eller TV-sändningar. Klicka för Aktuella speltider

Biljettleverans

De flesta biljetter skickas ut som e-tickets genom mail och skickas vanligtvis 1-2 dagar innan matchdagen. Journummer skickas i samband med biljetterna, om det skulle uppstå några problem under er resa.

Hemmasektion

LA Travel erbjuder alltid fotbollsbiljetter på hemmasektion om inget annat anges. Det är därför viktigt att inte supporta bortalaget eller bära bortalagets färger. Risken finns då att man nekas inträde eller blir avvisad från arenan. LA Travel tar ej ansvar om man ej följer dessa riktlinjer och därigenom missar evenemanget. Undantaget är bortalandskamper som alltid är bland svenska supportrar.

Det är resenärens eget ansvar att sätta sig in i gällande regelverk avseende uppträdande och klädsel vid varje enskilt evenemang.

Hotellvistelsen

Vid incheckningen är det vanligt att receptionen begär att få "dra kortet". I samband med det görs en reservering på kontot som motsvarar kostnaden för rummet plus ibland ett tillägg som ska täcka kostnader för t ex minibar och room service. Det kan variera mellan 15 och 100 procent. Hotellet vill försäkra sig om att få betalt. Reservationen ska normalt upphöra i den stund du slutbetalar och checkar ut från hotellet. Under alla omständigheter ska reservationen försvinna efter ungefär tre till fem bankdagar.

Serie A

Tänk på att ta med era pass till arenan om ni skall på Serie A-matcher i Italien då de kontrollerar identiteten på alla åskådare.