Grupp- & Konferensresor

LA Travel Grupp & Konferens

Vi har arrangerat hundratals grupp- och eventresor för företag sedan vi startade upp 2003. Med erfarenhet från vår traditionella verksamhet med resor till de europeiska toppligorna i fotboll, NHL-hockey, Formel 1 och tennis, såg vi att det fanns en stor efterfrågan bland våra kunder att resa med sina affärspartners och anställda.

Vi kan mer än sport! Förutom företagsresor knutna till idrottsevenemang producerar vi även många vanliga event, säljtävlingar, konferenser och kick-off-resor.

Våra kunniga projektledare har bakgrund inom allt från de ”stora” eventbyråerna till skidguider i alperna, vilket gör att vi har ett brett spektrum av kompetens, som täcker alla era behov. Vår samlade erfarenhet av grupparrangemang, event, företagsresor, konferenser och förståelsen för rätt logistik, gör att vi kan erbjuda udda och smarta lösningar som tillsammans med ert syfte skapar ett lyckat resultat.

Under vår långa tid i branschen har vi knutit åt oss ett stort antal kända profiler inom idrotten, något som gör att vi kan krydda er upplevelse med VIP-känsla och möten du inte kan köpa för pengar. En bra konferensresa skall inte bara ses som en kostnad, utan en god investering! Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Varmt välkomna att kontakta oss inför er framtida gruppresa, kick-off eller annan idé på event!

Kontakta oss så berättar vi mer