Grupp- & Konferensresor

LA Travel Grupp & Konferens

Vi har arrangerat hundratals grupp- och eventresor för företag sedan vi startade upp 2003. Med erfarenhet från vår traditionella verksamhet med resor till de europeiska toppligorna i fotboll, NHL-hockey, Formel 1 och tennis, såg vi att det fanns en stor efterfrågan bland våra kunder att resa med sina affärspartners och anställda.

Vi kan mer än sport! Förutom företagsresor knutna till idrottsevenemang producerar vi även mängder av vanliga event, säljtävlingar, konferenser och kick-off-resor.

Våra kunniga projektledare har bakgrund inom allt från de ”stora” eventbyråerna till skidguider i alperna, vilket gör att vi har ett brett spektrum av kompetens, som täcker alla era behov. Vår samlade erfarenhet av grupparrangemang, event, företagsresor, konferenser och förståelsen för rätt logistik, gör att vi kan erbjuda udda och smarta lösningar som tillsammans med ert syfte skapar ett lyckat resultat.

Under vår långa tid i branschen har vi knutit åt oss ett stort antal kända profiler inom idrotten, något som gör att vi kan krydda er upplevelse med VIP-känsla och möten du inte kan köpa för pengar.

En bra konferensresa skall inte bara ses som en kostnad, utan en god investering! Gemensamma upplevelser tillsammans med kunder och/eller kollegor generar ofta konkurrensfördelar för bevarande av kunder/personal, stärker banden och ger ett gott minne som deltagarna kommer förknippa med ert varumärke.

Vi erbjuder även uppföljning efter resan/evenemanget som hjälper er mäta er ROI.  

Varmt välkomna att kontakta oss inför er framtida gruppresa, kick-off eller annan idé på event! Om ni önskar mer information innan ni skickar förfrågan, kontakta gärna vår B2B Account Manager: [email protected]. Tel: 0418 332009

Ingen förfrågan är för liten eller för stor.

Kontakta oss så berättar vi mer