LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 0771 550 100 Org nr. 556672-3259
eller Datum

Hem > Fotbollsresor > Premier League > Everton FC

Fotbollsresor, fotbollsresa med flyg och matchbiljett till Everton FC

Fotbollsresa till Everton FC

Precis vid utkanten av Stanley Park i staden Liverpool, ligger Evertons hemmaarena Goodison Park. Här har “The Toffees” haft sin hemvist, ända sedan arenan byggdes 1892. Klubben härstammar dock redan så långt tillbaka som 1878. På Goodison Park är det nästan alltid fullsatt och här kan man uppleva den genuina atmosfären som engelska fotbollsmatcher inbjuder till.

Everton FC, som även ibland kallas “The Blues”, kan i sin historik lyfta många stora spelare, främst kanske brittiska storheter som Trevor Steven, Graeme Sharp, Gary Stevens, Peter Reid och målvaktslegendaren Neville Southall.

Liverpool som stad är vida berömd, för sin fotbollskultur men också för exempelvis musik. Vi minns alla det legendariska bandet The Beatles, som för övrigt har ett eget museum i staden som är väl värt ett besök. Men även många andra band har tagit avstamp här och staden bjuder på en härlig atmosfär. En runda bland alla de mysiga gamla pubarna, en promenad bland hamnstråken, besök på fotbollsmuseum och souvenirbutiker eller kanske shopping i fräscha och moderna köpcenter?

Genom en paketresa eller skräddarsydd lösning kan vi erbjuda fotbollsresor som enkelt kombineras med nöjen.

Våra paketresor för Premier League är slut för säsongen.

Lottningen inför nästa omgång sker i juni och vi lägger upp våra paketresor så fort vi har fått informationen.
Håll dig uppdaterad genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.