Din resväska Just nu har du inget i resväskan

Fotbollsresor

Välkommen till LA Travel, specialisten på fotbollsresor. 
Vi erbjuder prisvärda skräddarsydda fotbollsresor till de bästa fotbollsligorna i Europa inklusive flyg, hotell och matchbiljett. 

Sportresor

LA Travel Sportresor erbjuder sport- och evenemangsresor till hela världen. Vi erbjuder prisvärda sportresor och biljetter till evenemang för privatpersoner, företag och föreningar. Vi skräddarsyr resan efter just era behov oavsett om ni reser på egen hand eller i grupp.


Formel 1 resor

Åk på Formel 1 resa och upplev världens största motorsport live. Med LA Travel får du skräddarsydda resor till samtliga Formel 1 lopp innehållande flyg, hotell och biljett.  


Hockeyresor till NHL

LA Travel är idag en av landets ledande arrangörer av NHL-resor till USA. Vårt utbud av NHL-upplevelser består av skräddarsydd resa på egen hand eller via våra mycket populära och uppskattade gruppresor. En NHL-resa till väldens bästa hockeyliga är något väldigt speciellt så låt oss hjälpa dig att göra upplevelsen till något alldeles extra.

Varmt välkommen att bläddra igenom vår hemsida eller att kontakta någon av våra specialister inom Sportresor för att planera just din resa.