Gruppresor NFL

Skicka in en intresseanmälan idag!

Efter en minst sagt händelserik off-season i NFL kändes det självklart att rikta blickarna mot Florida och Tampa när vi planerade för vår första gruppresa. Med härligt väder, flera andra lag i närheten och en viss Tom Brady i Bucs så är Tampa ett perfekt resmål under senhösten. Under resan kommer vi arrangera gruppaktiviteter tillsammans med NFL Supporters kunniga skribenter och poddare. Det kommer självklart även ges tid att utforska Florida eller bara slappa på stranden mellan matcherna. 

Efter att spelschemat släpptes har vi snabbt identifierat ett antal intressanta datum och jobbar nu för att sätta ihop ett spännande reseupplägg. På grund av omständigheterna kring coronaviruset är det dock inte möjligt att boka resa redan nu och därför vill ge er möjligheten att skicka in en intresseanmälan och på så vis få förtur när resan är bokningsbar. Att skicka in en intresseanmälan är helt kostnadsfri och binder dig inte till någonting.

Praktisk information om resan: 
- Vi planerar att se 2 st NFL-matcher och eventuellt ytterligare en collegematch i Florida. Främst tittar vi på matcher med Tampa Bay Buccaners och Jacksonville Jaguars i NFL. 
- I resan ingår biljett matcherna. 
- I resan ingår 5-6 nätters boende på hotell. Mest sannolikt i Tampa. 
- I resan ingår flyg t/r från Sverige till USA. Utresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. 
- Transport från boendestad till matcher i andra städer. 
- Resan planeras genomföras i November 2020. 
- Uppskattad prissättning: 19 000 kr - 23 000 SEK/person. Notera att priserna kan variera beroende på olika tillägg som t.ex. enkelrumstillägg, utresedestination m.m. Slutgiltiga priser meddelas när resan är bokningsbar. 

Era önskemål - skicka gärna med era tips!
Vi är nyfikna på era önskemål kring en NFL-gruppresa. Därför har vi inkluderat ett par extra rutor i formuläret där ni har möjlighet att fylla i era önskemål kring innehållet. Alla önskemål uppskattas och hjälper oss att göra en så bra resa som möjligt! 

Övrig information
Intresseanmälan är helt kostnadsfri och när resan är bokningsbar kommer du bli kontaktad med information om hur du nyttjar din förtur att boka. Att skicka in en intresseanmälan binder dig inte till att boka resan. 

I dagsläget vet vi inte när det kommer vara möjligt att göra resan bokningsbar pga restriktionerna kring coronaviruset som är extra strikta i USA. De som skickar in en intresseanmälan kommer få löpande mailuppdateringar från oss om vårt arbete med resan. 

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller önskemål till max.lundmark@latravel.se.