LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 0771 550 100 Org nr. 556672-3259
Träningsläger fotboll

Träningsläger | Träningsläger fotboll

Träningsläger fotboll

Stort urval av prisvärda och proffsiga fotbollsläger för lag på alla nivåer. Välj & boka drömlägret här!

Ett träningsläger är en upplevelse som följer med hela livet. Vi vill gärna hjälpa dig och ditt lag till det bästa möjliga träningslägret. Orterna och hotellen i vårt program är noga utvalda för sina faciliteter och träningsmöjligheter.Prisvärda träningsläger

LA Travel erbjuder prisvärda träningsläger fotboll utan att göra avkall på kvalitén. Våra träningsläger håller högsta klass oavsett om du väljer att åka utomlands eller vill stanna kvar i Sverige. Bestämmer ni er för att åka utomlands har vi ett digert program med destinationer i Spanien, Turkiet, Portugal och Cypern på solsäkra breddgrader. Vi har dessutom till bra priser med kortare resväg, alternativ i Tyskland, Holland, Polen, dejlige Danmark och självklart på hemmaplan i Sverige.

Tänk att starta dagen med ett träningspass i solen.

Vi kombinerar bra hotell med fotbollsträning i direkt anslutning eller i närheten, måltider på hotellet och transfers. Allt för att du och ditt lag ska få ut så mycket som möjligt av ert träningsläger. Vi har tillsammans med våra samarbetspartners kunnat sätta samman bästa paketen till bästa priserna. Vi kan erbjuda ett träningsläger fotboll till alla lag på alla olika nivåer. Vi som arbetar på LA Travel har troligen störst erfarenhet av sport i allmänhet och fotboll i synnerhet , i branschen. Där för kan ni vara säkra på att ni är i goda händer när det väl är dags att åka på ert efterlängtade träningsläger.

Vi hjälper dig till ett lyckat läger

Man brukar prata om att det finns tre saker som är viktigast, när det kommer till ett lyckat träningsläger fotboll.

Boendet

– Att hotellet ni ska bo på håller den nivå som vi informerat er om. Vår målsättning är att det alltid ska finnas kunskap och erfarenhet på hotellet, av att jobba med grupper och gärna då fotbollslag. Att vi på La Travel dessutom har gett er rätt bild så det matchar era förväntningar.

Maten

– Att maten på boendet är bra gör att ni som lag får ut mer utav era träningspass. Många gånger tränar ni flera gånger per dag, och då är det viktigt att ladda depåerna innan, mellan och efter träningarna. Många gånger serveras det buffé på lunchen och middagar och då är det viktigt att det finns något för alla.

Planerna

– Vi har som målsättning att ha de bästa fotbollsplanerna, oavsett om det gäller naturgräs eller konstgräs. En bra plan kommer i slutändan vara ganska avgörande för vad man har för bild av sitt träningsläger, när du kommer hem och gör din summering av lägret.

På en del av anläggningarna vi jobbar med finns även allt material ni behöver till era träningar, såsom fotbollar, västar, koner osv.

Vi på LA Travel har som ambition att alltid själv ha varit på plats. Vi åker till destinationerna vi har i vårt program. Vi besöker och bor på hotellen ni ska bo på. Vi äter maten som serveras och vi beträder fotbollsplanerna ni ska träna på. I och med detta kan vi alltid svara på era frågor och ge er de bästa tipsen. Vi kvalitet säkrar det vi jobbar med, och vet alla förutsättningar när ni bokar ert träningsläger fotboll hos oss.

LA Travel brinner för idrotten och älskar att jobba med er förening och era lag. Vi kan verkligen fotboll och har stor erfarenhet av träningsläger som spelare, tränare, klubb -och sportchef och styrelse i en fotbollsförening.