LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 0771 550 100 Org nr. 556672-3259

Svetsa samman laget med LA Travel

Ett fotbollsläger är en upplevelse som följer med hela livet. Vi vill gärna hjälpa dig och ditt lag till det bästa möjliga träningslägret. Oavsett om ni vill bygga gemenskap, förbättra konditionen eller bara byta miljö för fotbollsträningen. Orterna och hotellen i vårt utbud är noga utvalda för sina faciliteter och träningsmöjligheter. Ni väljer själv avreseort, hur länge ni vill vara borta och hur mycket ni ska träna. I våra paketresor ingår plantid, vatten, tvätt av träningskläder och det viktigaste tryggheten att resa med LA Travel.


CYPERN, Västra Ayia Napa

Aeneas Resort

Ett av dom få fotbollshotellen på ön som har egna planer. Hotellet har även öns största pool område, och fantastiska Nissi Beach bara några steg bort.

Läs mer

CYPERN, Ayia Napa

Anmaria Beach Hotel

Det nyligen renoverade hotellet har förutom sitt centrala läge, närhet till stranden, och alla bekvämligheter man önskar sig, dessutom ”nära till allt”.

Läs mer

DANMARK, Östra Jylland

Danhostel Horsens

Horsens är en stad på östra Jylland, precis vid kusten och vi kan nu erbjuda ett komplett landarrangemang med boende i direkt anslutning till AC Horsens hemarena och träningsplaner.

Läs mer

DANMARK, Mitt Jylland

Vildbjerg Sportcenter

Anläggningen har 2 konstgräsplaner och 18 – 20 gräsplaner. Alla lag har en egen plan vid träning och det är fritt fram för ert egna träningsupplägg

Läs mer

DANMARK, Själland

Danhostel Ishøj Strand

Ett bra, enkelt boende med vår tidiga gräsplaner, en utspark bort. Fantastisk möjlighet att dels ha planer på gångavstånd, samt ha möjlighet att besöka Skandinaviens mest pulserande nöjesstad - Köpenhamn

Läs mer

HOLLAND, Odoorn

De Oringer Marke

Fred, gæstfrihed og samvær. De Oringer Marke er beliggende i hjertet af Odoorn, og er et ideelt udgangspunkt for en god træningslejr.

Läs mer

SPANIEN, Benidorm

Dynastic Hotell

Benidorm är den största och mest kända semesterorten på Costa Blanca kusten. Det som en gång var en fiskeby är idag en semesterort med turism som levebröd.

Läs mer

SPANIEN, Lloret de Mar

Top Ten

Top Ten är ett av Spaniens absolut största fotbollsområden och ligger några mil norr om Barcelona. Här finns 10 – 12 gräsplaner av mycket bra kvalité.

Läs mer

SPANIEN, San Pedro del Pinatar

Pinatar Arena

Pinatar Arena i San Pedro del Pinatar är en av Spaniens allra bästa träningsanläggningar för fotbollsträning. Anläggningen öppnade 2013 och har för närvarande 6 fullstora gräsplaner av högsta kvalité.

Läs mer

SPANIEN, Lloret de Mar

Guitart Hotel

Lloret de Mar är ett av Spaniens stora turist ställe, och även populärt för många sportgrupper.

Läs mer

SPANIEN, Benicassim

Intur Orange

Benicassim är stad med ca 20 000 invånare, som ligger ca 10 mil norr om Valencia. Här hittar man även städerna Vila Real och Castellon med respektive 50 000 och 180 000 invånare.

Läs mer

SPANIEN, Alfaz del Pi

Rober Palas

Våra läger har sin bas i staden vid medelhavsstranden – Albir, staden med sin fantastiska strandpromenad, och vårt 3-stjärniga hotell ligger centralt och Ni har nära till allt.

Läs mer

SPANIEN, Altea

Cap Negret

Altea är en kuststad på Costa Blanca kusten, norr om Alicante. Cap Negret är ett superfräsch 4-stjärnigt hotell, med 244 rum.

Läs mer

SVERIGE, Strövelstorp

Hotell Erikslund

Strövelstorp och Hotell Erikslund har varit ett pålitligt lägeralternativ i många år. Fungerar lika bra vår som sommar. Tidiga gräsplaner som flitigt används av lag i närheten och även lag från allsvenskan har gästat Strövelstorp.

Läs mer

TURKIET, Antalya

Titanic Lara

Titanic är ett välkänt fotbollshotell med 589 rum. Hotellet har ett ”All inclusive” koncept. Hotellet har stora pool områden, och en privat strand i direkt anslutning.

Läs mer

TURKIET, Belek

Port Nature

Port Nature invigdes 2014, och har 612 rum och ligger strax öster om Belek Vi erbjuder boende i familjerum, trippel, dubbel eller singelrum.

Läs mer

TURKIET, Belek

Alvadonna Exclusive

Alvadonna Exclusive invigdes 2005, renoverades 2013, och har 724 rum och ligger strax öster om Belek. Stranden är i direkt anslutning till hotellet

Läs mer

TURKIET, Belek

Sensitive Premium

Sensitive Premium Resort invigdes våren 2016 och har 402 rum, och ligger strax öster om Belek. Hotellet har egen strand, där Ni kan koppla av mellan träningspassen.

Läs mer

TURKIET, Antalya

Miracle Resort

Miracle Resort har 694 rum fördelade på två byggnader. Hotellet har stora pool områden, och en privat strand i direkt anslutning.

Läs mer