LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 31 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 0771 550 100 Org nr. 556672-3259

Hem > Träningsläger

Träningsläger i solen

Toppa formen på ett träningsläger i soliga Spanien, Portugal, Turkiet eller Cypern. Vi har ett bra utbud av träningsläger för alla typer av lag/grupper till rätt pris. Vare sig det gäller, fotboll, friidrott eller simning. Med vår långa erfarenhet av sportresor världen över kan vi garantera en lyckad träningsresa.

Att samla laget med ett läger – årets absoluta höjdpunkt

Tänk att starta dagen med ett träningspass i solen. Vi kombinerar bra hotell med träning i direkt anslutning eller i närheten, måltider på hotellet och transfer. Allt för att du och ditt lag ska få ut så mycket som möjligt av ert träningsläger.

Låt oss ta hand om ert fotbollsläger/friidrottsläger/simläger

La Travel har i många år skickat sportintresserade ut i världen. Vi har samarbetspartners över hela Europa och kompetent och dedikerad personal. Behöver ni hjälp med att boka flyg till er resa så hjälper vi gärna till. Låt oss skräddarsy ett komplett träningsläger till riktigt bra pris.

Träningsläger Fotboll

Fotbollsläger i soliga Spanien, Turkiet eller Cypern. Vi hjälper dig med att sätta ihop ett perfekt träningsläger för ditt lag.

Läs mer om våra fotbollsläger

Träningsläger Friidrott

Vi har ett brett och mycket prisvärt utbud av träningsläger som passar alla klubbar/friidrottare. Både för elit och motionär, alltid till rätt pris.

Läs mer om våra friidrottsläger

Träningsläger Simning

Nu har vi utökat med simläger i Turkiet. Våra fina anläggningar har egna pooler där all träning sker. Kombinera träningen med avkoppling.

Läs mer om våra simläger