FAQ - Covid-19

Frågor och svar om coronaviruset

Kan jag fortfarande boka sportresor hos er?
Ja, du kan boka resor med oss. Däremot är vårt vanliga utbud av sportresor begränsat för tillfället eftersom vi ännu inte vet när de stora sportevenemangen kommer tillåta publik igen. Även om inte din önskade resa är tillgänglig just nu så är du hjärtligt välkommen att kontakta oss för att planera resan.

Kan jag fortfarande boka träningsläger hos er?
Ja, vårt breda utbud av träningsläger är möjligt att boka precis som vanligt. Vi har dessutom flera alternativ för de som vi göra en avslutningsresa med laget till bra priser. Kontakta oss för mer information. 

Kan jag fortfarande boka grupp- och konferensresor hos er?
Absolut, vi tar gärna emot förfrågningar om grupp- och konferensresor. Eftersom restriktionerna runtom i världen än så länge gör det svårare att resa utomlands så har vi flera bra alternativ i Sverige och våra grannländer att erbjuda.

Min resa har blivit inställd på grund av coronaviruset. Vad händer med den?
Den stora volym kunder vars resor ställts in av coronaviruset samt de problem hela resebranschen har med att få tillbaka pengar från våra leverantörer har inneburit att handläggningstiden tar långt längre än vanligt. Vi uppdaterar er som drabbats kontinuerligt men du kan kontakta info@latravel.se för att få den senaste informationen om ditt ärende.

Vad vet vi om kommande sportsäsong? 
I dagsläget är mycket oklart. De flesta större sportligorna kommer att slutföra sina nuvarande säsonger inför tomma läktare. Vi räknar med att nästa säsong kommer bli något förskjuten men det är fortfarande ovisst när det kan bli aktuellt att släppa in publik igen. Därför är det heller inte möjligt att boka stora delar av vårt vanliga utbud men vi kommer uppdatera våra erbjudanden så fort det är möjligt att se livesport igen. 

Vad händer med resor som är bokade efter UD:s avrådan om resor?
Inbokade resor gäller som planerat. Dock följer vi alla bokningar noga och kontaktar er omgående om något skulle förändras.  

Hur kommer jag i kontakt med LA Travel?
Vår kundtjänst nås via info@latravel.se. Dessutom har vår telefonväxel med nummer 0771- 550 100 öppet vardagar 09-12.
På grund av corona har vi tvingats till vissa personalnedskärningar och permitteringar. Vi ber om överseende för att svar på e-post och telefon därför kan dröja längre än vanligt.