Covid-19 reserestriktioner

Undrar ni om det är möjligt att genomföra er bokade resa nu under alla restriktioner?

På följande länkar kan du läsa vad som gäller för inreseregler för er destination.

Tänk på att dessa kan uppdateras från dag till dag. Vi tar inte ansvar för ändringar och ber er därför att hålla er uppdaterade till er resa.

Paketreselagen

Vi följer paketreselagen och dessa ger dig rätt att avboka en paketresa kostnadsfritt om Utrikesdepartementet (UD) avråder från att resa till din destination vid resetillfället. Det är ett krav att resmålet påverkas vid tidpunkten för din resa. Det vill säga om avresedatumet är på ett senare datum kan vi inte avboka paketresan, då UD ändrar rekommendationerna hela tiden.

Så länge det inte finns några rekommendationer från UD att inte resa till din destination gäller våra allmänna avbokningsregler. Detta innebär ingen återbetalning av paketresan. Kontakta oss om du har frågor om din paketresa.


Inställd eller flyttad match

Om matchen ställs in eller spelas utan åskådare på grund av Corona-virus kommer LA Travel att erbjuda en återbetalning av din resa.

Om matchen flyttas till ett nytt datum kommer ditt paket att flyttas till det nya datumet.


Försäkring

I samband med er resa kan ni beställa Avbeställningsskydd och Reseförsäkring hos LA Travel.
Avbeställningsskyddet inkluderar fri avbokning om du skulle testa positivt för Covid-19 dagen före eller samma dag som avresa.
Reseförsäkringen ersätter ifall du skulle resa och få ett positivt Covid-19 testsvar under er resa och hamna i karantän.

Ni kan läsa på mer om LA Travels reseförsäkringar här.