EM 2020

Bo på Camp Sweden i Dublin

Information om coronaviruset och Camp Sweden

Med anledning av att vi får många frågor kring coronaviruset och hur det påverkar Camp Sweden följer här lite information om det aktuella läget.

Efter att UEFA flyttat EM till 2021 arbetar vi nu intensivt för att hantera alla bokningar. På länken nedan hittar du vår informationssida för alla som bokat boende på Camp Sweden. 

Länk till informationssida: https://www.latravel.se/info/camp-sweden-em-2021/


Bokningsinformation


Det är nu fullbokat på Camp Swedens ordinarie boende. Därför har vi tagit fram ett alternativt boende på en närliggande anläggning som blir EM-sommarens Camp 2 där det fortfarande finns rum att boka. 

Klicka här för att komma direkt till bokningssidan för Camp 2!

Tveka inte att höra av er till campsweden@latravel.se om ni har några frågor eller funderingar.


Camp Sweden 2020

Det är dags att återigen sluta de blågula leden och göra Dublin till våran stad! Den 19:e respektive 24:e juni spelar Sverige sina två avgörande gruppspelsmatcher i EM 2020. Därför erbjuder vi ett 7-nätters boendepaket för alla Camp Swedens medlemmar i Irlands huvudstad. 

Fokus för EM har varit att erbjuda ett prisvärt boende och dessutom arrangera en Camp för matchsamlingar centralt i Dublin. Vi är glada att ha ett boende klart där vi kan samla uppemot tusen svenska fans på samma område. Arbetet med att anordna en stor samlingsplats för alla svenska fans är också i full gång och vi kommer informera er löpande när vi vet mer. 

Om vårt boende - DCU Campus Glasnevin 
Camp Sweden kommer slå upp portarna på Dublin City Universitets campusbyggnader som ligger endast 15 min från centrum med buss eller taxi. Vi kommer tilldelas ett eget område på anläggningen till alla svenska fans. Även om rummen ligger på DCU Campus är de klassificerade som enklare hotellrum och det erbjuds både dubbel- och singelrum. Wi-fi finns på hela anläggningen, frukost går att köpa separat och det finns dessutom en bar på campusområdet.

Frågor om boende skickas till campsweden@latravel.se eller läs våra FAQ längst ned. 


Våra boendealternativ

Singelrum (max 1 person)
Enbäddssäng. Varje rum har badrum, fritt wi-fi, skrivbord, te- och kaffestation samt tillgång till ett öppet vardagsrum som delas med andra boende. 
Kostnad: Totalt 5200 kr för sju nätter. 
Incheckning: 18 juni 2020
Utcheckning: 25 juni 2020 

Dubbelrum (max 2 personer)
Två st enbäddssängar eller dubbelsäng. Varje rum har badrum, tillgång till wi-fi, skrivbord, te- och kaffestation samt tillgång till ett öppet vardagsrum som delas med andra boende. 
Kostnad: Totalt 7900 kr för sju nätter. 
Incheckning: 18 juni 2020
Utcheckning: 25 juni 2020 

Frågor om boende skickas till campsweden@latravel.se eller läs våra FAQ längst ned. 


Så här bokar du

Vi erbjuder 7-nätterspaket på Camp Sweden under perioden 18/6-25/6 2020. Bokningar görs via vår partner LA Travel. Klicka på paketet ovan för att påbörja din bokning. I bokningssystemet anger du hur många resenärer ni är samt om ni önskar singel- eller dubbelrum. Har ni specifika önskemål så ber vi er fylla i dessa i rutan för valfria meddelanden. 

Alla resenärer måste vara medlemmar i Camp Sweden. Vänligen fyll i mailadress för respektive resenärer i rutan för valfria meddelanden. LA Travel förbehåller rätten att avboka och återbetala köp som gjorts utav icke-medlemmar till Camp Sweden. Du kan med fördel bli medlem i Camp Sweden på länken nedan: apply.cardskipper.se/

Har du endast möjlighet att stanna färre dagar så hjälper vi dig att ordna detta men du debiteras för samtliga sju nätter.
Anländer du till Dublin innan 18/6 finns det möjlighet att boka extra nätter i mån av plats. Kontakta oss direkt ifall ni önskar boka extra nätter. Kostnad för detta tillkommer. 

Betalningsvillkor
Betalning av EM-paket sker vid två tillfälle. 
1. Handpenning om 50% av totalsumman erläggs 7 dagar efter bokning. 
2. Resterande del betalas senast 1 mars 2020.

Bokningsvillkor
Bokning är bindande. Vid avbokning debiteras full avgift.  

Frågor om boende skickas till campsweden@latravel.se eller läs våra FAQ längst ned.  


Bilder


FAQ

Ingår biljetter för Camp Swedens paket? 
Nej. Camp Sweden gäller endast boende. 

Ingår resa för Camp Swedens paket? 
Nej. Camp Sweden gäller endast boende. 

Kan grupper bo tillsammans? 
Ja. I mån av plats kommer vi se till att er grupp bor i samma kollektiv. Varje kollektiv består av 4-5 rum med olika kombinationer av singel- och dubbelrum.

Kan jag boka extra nätter än de sju som ingår i paketet? 
Extra nätter kan bokas i mån av plats. Kontakta oss direkt på campsweden@latravel.se för att boka detta. 

Kan vi sätta in extra sängar i rummen? 
Nej. 

Kommer familjer erbjudas boende en separat del på anläggningen? 
Barnfamiljer kommer i möjligaste mån bo i en separat del av anläggningen. Meddela oss vid bokning om ni önskar detta. 

Hur tar vi oss in till centrum? 
Det går kontinuerligt bussar från DCU till centrum som tar 15-20 min. Taxi tar 10-15 minuter.