Camp Sweden 2021

Bo på Camp Sweden i Dublin

EM flyttat till 2021!

UEFA har äntligen bekräftat datumen för det flyttade EM-mästerskapet vilket innebär att Camp Sweden slår upp portarna i Dublin 17-24 juni 2021. 

Camp Sweden är sedan tidigare fullbokat men vi jobbar stenhårt på att utöka antal rum på campen 2021. Därför öppnar vi nu upp en kostnadsfri intresseanmälan för er som vill säkra en plats i Dublin nästa sommar. Genom att fylla i formuläret nedan sätts ni upp på en kölista där ni kommer bli kontaktade av oss med erbjudande om att boka boende så fort vi har möjlighet att erbjuda fler rum. 

Tidigare har vi erbjudit boende på två närliggande anläggningar (Camp 1 och Camp 2) men vår ambition är att flytta samtliga bokningar till huvudområdet. Vi återkommer med detaljer om detta så fort vi vet mer. 

All information om boendet hittar ni längre ned på sidan och har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till campsweden@latravel.se. 

Vi ses i Dublin! 

Om vårt boende

DCU Campus Glasnevin 
Camp Sweden kommer slå upp portarna på Dublin City Universitets campusbyggnader som ligger endast 15 min från centrum med buss eller taxi. Vi kommer tilldelas ett eget område på anläggningen till alla svenska fans. Även om rummen ligger på DCU Campus är de klassificerade som enklare hotellrum och det erbjuds både dubbel- och singelrum. Wi-fi finns på hela anläggningen, frukost går att köpa separat och det finns dessutom en bar på campusområdet.

Aktiviteter
I Camp Sweden paketet ingår dessutom en rad aktiviteter på campusområdet och dessutom två st matchdagsevent inför Sveriges båda matcher. Mer information om detta kommer närmre EM. 

Frågor om boende skickas till campsweden@latravel.se.


Våra boendealternativ

Singelrum (max 1 person)
Enbäddssäng. Varje rum har badrum, fritt wi-fi, skrivbord, te- och kaffestation samt tillgång till ett öppet vardagsrum som delas med andra boende. 
Kostnad: Totalt 5200 kr för sju nätter. 
Incheckning: 17 juni 2021
Utcheckning: 24 juni 2021 

Dubbelrum (max 2 personer)
Två st enbäddssängar eller dubbelsäng. Varje rum har badrum, tillgång till wi-fi, skrivbord, te- och kaffestation samt tillgång till ett öppet vardagsrum som delas med andra boende. 
Kostnad: Totalt 7900 kr för sju nätter. 
Incheckning: 17 juni 2021
Utcheckning: 24 juni 2021 

Frågor om boende skickas till campsweden@latravel.se 


Så här bokar du

Vi erbjuder 7-nätterspaket på Camp Sweden under perioden 17/6-24/6 2021. Bokningar görs via vår partner LA Travel. Fyll i en intresseanmälan ovan för att påbörja er bokning. I bokningssystemet anger du hur många resenärer ni är samt om ni önskar singel- eller dubbelrum. Har ni specifika önskemål så ber vi er fylla i dessa i rutan för valfria meddelanden. 

Alla resenärer måste vara medlemmar i Camp Sweden. Vänligen fyll i mailadress för respektive resenärer i rutan för valfria meddelanden. LA Travel förbehåller rätten att avboka och återbetala köp som gjorts utav icke-medlemmar till Camp Sweden. Du kan med fördel bli medlem i Camp Sweden på länken nedan: apply.cardskipper.se/

Har du endast möjlighet att stanna färre dagar så hjälper vi dig att ordna detta men du debiteras för samtliga sju nätter.
Anländer du till Dublin innan 17/6 finns det möjlighet att boka extra nätter i mån av plats. Kontakta oss direkt ifall ni önskar boka extra nätter. Kostnad för detta tillkommer. 

Bokningsvillkor
Se LA Travels allmänna resevillkor.

Frågor om boende skickas till campsweden@latravel.se  


Bilder