Liverpool Badge liverpool.jpg

Gruppresa till Liverpool - Manchester United

Följ med på årets stora gruppresa till Liverpool tillsammans med LA Travel. Upplev Liverpool FC:s stjärnlag på legendariska Anfield mot eviga rivalen Manchester United. Under helgen kommer vi att besöka magiska Anfield två gånger: en gång för match och en gång för en stadium tour. I samband med rundturen på arenan kommer vi ha ett personligt möte med en Liverpool-legendar, som kommer finnas tillgänglig för frågor, bilder och autografer. Utöver detta är en representant för Liverpools danska supporterklubb med och visar oss runt i staden – allt för att vi inte ska missa något. Dessutom blir det en extra överraskning under helgen.

En match mellan Liverpool och Manchester United är en match som alla som håller på Liverpool borde uppleva minst en gång i livet. Därför lär det bli en minnesvärd match på en av världens mest legendariska fotbollsarenor. Boka din plats innan det är för sent – då får du uppleva vad som kan bli årets säsongs häftigaste match.

***Endast 40 platser tillgängliga***

Liverpool FC – Manchester United, fredag 16 december till måndag 19 december

  • 3 övernattningar på 3-stjärniga Holiday Inn Express Albert Dock, centralt i Liverpool
  • Engelsk frukost på hotellet
  • Fantastiska platser på Main Stand, L11 eller L12
  • Tillgång till Code Lounge med matchprogram och dryck i pausen samt besök av legendar
  • Stadium Tour med Q&A tillsammans med Liverpool-legendar (mer info senare)
  • Rundtur i staden tillsammans med guide från Liverpools danska fan club
  • Extra överraskning
  • Transfer till och från Anfield till både match och Stadium Tour
  • Dansk- och engelsktalande guide från LA Travel på hela resan

Man står själv för flygresan, men det finns flera goda och prisvärda alternativ. Hela programmet utspelar sig på lördagen och söndagen, så man bestämmer själv hur tidigt man vill ankomma på fredag och hur sent man reser hem på måndagen. Vår rekommendation är att man har så mycket tid som möjligt i en av världens bästa fotbollsstäder. Det är möjligt att boka extra övernattningar genom att kontakta oss på info@latravel.se.

Vill du veta mer om resan? Kontakta oss på info@latravel.se eller 077-155 01 00

Paketpris
14 745 SEK / person
Gruppresa
Boka