Har ni problem med att läsa brevet tryck här.

LA Travel

LA Travel Nyhetsbrev 5 april 2012

Vilken kvartsfinal i Champions League vi fick uppleva igår på Stamford Bridge mellan Chelsea och Benfica. Chelsea tog sig till slut vidare och får möta regerande mästarna Barcelona i sin semifinal, medan Bayern Munchen tar sig an Real Madrid i den andra. Vilka matcher vi har framför oss och som vi alltid har sagt är detta den bästa klubbfotbollen som kan upplevas live. Notera att det är snabba beslut som gäller då semifinalerna startar redan den 17-18 april.

Vi på LA Travel vill även passa på att önska alla våra trogna nyhetsbrev läsare och kunder en riktigt Glad Påsk. Några av er - eller ganska exakt 653 av er - har valt att fira påsken ute i Europa och kryddat resan med en fotbollsmatch. Väder, vind och resultat kan vi ej styra över, men vi hoppas ni får massor av fantastiska upplevelser och minnen med er hem!

När påsken är över kommer vi rikta våra blickar mot de två största sportarrangemangen under 2012, dvs EM i fotboll och OS i London. Vi har såklart prisvärda resor till båda arrangemangen, oavsett om ni reser privat eller med företaget.     

En riktigt Glad Påsk önskar vi på LA Travel!  

Semifinaler i Champions League

Ta chansen att uppleva en semifinal i Champions League live. Nedan finner ni våra paket till hela tre av semifinalerna. För bokning ber vi er gå in på vår hemsida då vi håller stängt för påsk fr o m skärtorsdag 14:00 och öppnar återigen tisdagen den 10 april kl 09:00. 

I paketen ingår:

  • Flygresa t/r
  • Hotellnatt/nätter 
  • Matchbiljett kortsida
  • Moms

2012-04-18
Chelsea - Barcelona
fr. 3995 sek/person Läs mer & boka här »

2012-04-24
Barcelona - Chelsea
fr. 5695 sek/person Läs mer & boka här »

2012-04-25
R. Madrid - Bayern
fr. 5995 sek/person Läs mer & boka här »

För bokning och ytterligare information angående något av våra erbjudande, kontakta oss: Hemsida: http://www.latravel.se/, E-post: info@latravel.se, Telefon: 0771-550 100
Notera att vi håller stängt för påsk fr o m 14:00 skärtorsdag och öppnar åter tisdagen den 10 april.

Med vänliga hälsningar
LA Travel

Vill ni inte ha denna form av erbjudande ber vi er att avanmäla ert nyhetsbrev på www.latravel.se/se/Nyhetsbrev