Har ni problem med att läsa brevet tryck här.

 
LA Travel

LA Travel Nyhetsbrev 18 december 2015

Irland, Italien och Belgien - där har ni Sveriges motståndare under Fotbolls-EM 2016 i Frankrike. Vilka fantastiska matcher och dessutom i tre riktigt trevliga städer som alla i sig är väl värda ett besök. Vi börjar med Paris i norr, för att sedan bege oss 70 mil söderut till Toulouse och avslutar i Nice på den franska Rivieran.  

Sveriges mästerskap inleds mot Irland måndagen den 13 juni på Stade de France i Paris. Detta är mästerskapets största arena så vi förväntar oss många svenska fans på plats i denna nyckelmatch.  

Nästa match spelas mot Italien den 17 juni på Stadium Municipal i Toulouse. En riktigt spännande utmaning för det svenska laget i en stad som kommer överraska många med sin charm. 

Den avslutande gruppspelsmatchen sker mot världsettan Belgien den 22 juni på Allianz Riviera i Nice. En tuff utmaning i sista matchen men oj vilken reseupplevelse ni erbjuds i denna stad belägen på den härliga franska Rivieran. 

EM 2016 är ett unikt mästerskap i flera avseende. Hela 16 av 24 lag har möjligheten att ta sig vidare till slutspel och troligen är det dessutom det sista mästerskapet med landslaget för Zlatan.

Varmt välkomna att hänga med oss på LA Travel till Frankrike sommaren 2016. Vi är som alltid väl förberedda inför detta mästerskap och har besökt samtliga spelorter i syfte att säkerställa bästa möjliga reseupplevelse för er som kund.    

God Jul & Gott Nytt År!

LA Travel

Irland-Sverige 13 juni i Paris

Sveriges EM-äventyr inleds mot Irland den 13 juni på Stade de France i Paris (Saint-Denis). I denna tuffa grupp är detta en match som kan vara ganska avgörande för det fortsatta EM-äventyret. Irländska och svenska fans kommer  tillsammans skapa en oslagbar stämning på denna stadion som tar hela 80 000 åskådare.

Den franska huvudstaden är världens mest besökta stad och kanske den staden med flest kända landmärken såsom Eiffeltornet, Triumfbågen, Notre Dame, Versailles och Louvren. Staden har något för alla och det finns ett enormt utbud av mat, shopping, nöje och sevärdheter.

För bokning och ytterligare information, kontakta oss enligt nedan eller besök vår hemsida via länk.  

Italien-Sverige 17 juni i Toulouse

Toulouse är spelort för gruppspelsmatch två och där väntar Italien på Stadium Municipal. Detta är mästerskapets minsta arena med plats för 33 000 åskådare, nationalarenan för det franska rugbylandslaget samt Johan Elmanders tidigare hemmaarena. Stadion ligger på en liten ö mitt i floden Garonne ca 3 km från centrum.

Toulouse är Frankrikes 4:e största stad och har ca 440 000 invånare. Den är känd som den "rosa staden" eftersom de flesta byggnader är byggda av ett lokalt producerat tegel som är rosa. Staden är flygplanstillverkarens Airbus huvudbas och dessutom universitetsstad med mer än 100 000 studenter. Vi är övertygade om att staden kommer överraska många med sin charm och skönhet.

För bokning och ytterligare information, kontakta oss enligt nedan eller besök vår hemsida via länk.

Sverige-Belgien 22 juni i Nice

Sveriges gruppspel avslutas den 22 juni mot världsettan Belgien på Allianz Riviera i Nice. Stadion tar emot 35 000 åskådare, invigdes 2013 och är hemmaplan för Niklas Hult.

Vi garanterar en fantastisk avslutning av gruppspelet i underbara Nice. Staden har det mesta att erbjuda för en riktigt härlig semester såsom sol, bad, palmer, ringlande smågator, matupplevelser och ett riktigt bra nattliv. Lägg därtill en spännande avslutning i gruppspelet och en fotbollsupplevelse med några av världens bästa fotbollsspelare på plats.   

För bokning och ytterligare information, kontakta oss enligt nedan eller besök vår hemsida via länk

För bokning och ytterligare information angående något av våra erbjudande, kontakta oss:
Hemsida: http://www.latravel.se/, E-post: info@latravel.se, Telefon: 0771-550 100

Med vänliga hälsningar
LA Travel

Vill ni inte ha denna form av erbjudande ber vi er att avanmäla ert nyhetsbrev på www.latravel.se/se/Nyhetsbrev